Definitieve laserontharing

Ontharen via de traditionele ontharingsmethodes zoals scheren, waxen, harsen, ontharingscrèmes is vaak een ellendige en op lange termijn dure ervaring. Deze methodes hebben slechts een tijdelijk effect en zijn vaak pijnlijk. Wil je voorgoed verlost zijn van deze steeds terugkerende ergernis, dan is de laserontharing met de lightsheer echt iets voor jou.

Wereldwijd werden diverse klinische studies georganiseerd om de effectiviteit van het ontharen met verschillende lasers te analyseren. Daaruit blijkt dat laserontharing met een lightsheer 810 nm diode laser de meest effectieve en efficiënte manier is om voorgoed van je ongewenste haren verlost te zijn. Bovendien is een lightsheer diode laser geschikt voor het ontharen van alle huidtypes (I-VI).

 

Hoe werkt laserontharing?

Bij laserontharing wordt een diodelaser ingezet die gebruik maakt van hoog energetische laserpulsen. Deze energiepuls wordt door de melanine in de lichaamshaartjes omgezet in warmte om zo de behandelde haarzakjes te vernietigen. De laser ontziet hierbij steeds de omliggende weefsels.

Wat je moet weten:

– De zone die je wil laten laseren mag 4-6 weken voor en tijdens je lasertraject niet in de zon of onder de zonnebank. Indien je de zon niet kan vermijden, smeer je spf 50 elke 2uur. Je mag ook geen gebruik maken van zelfbruiners.
– Je mag enkel scheren tijdens je lasertraject
– Je hebt 4-6 sessies nodig om haarvrij te zijn
– De dag voor je je huid laat laseren moet je scheren.