Gelish Nails

Gelish is een vernieuwend en innovatief product dat gemakkelijk en relatief snel aan te brengen is. Het heeft de houdbaarheid van gel, maar het oogt zo dun als nagellak.

Het grootste voordeel van Gelish is dat het resultaat tot 21 dagen (en soms zelfs langer) behouden blijft. Het biedt de hardheid en de bescherming van gel, verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en verstevigt de natuurlijke nagel, zo kunt u uw nagels gemakkelijker laten groeien.

Gelish overtreft alle prestaties van andere soak-off gels. De basisgel garandeert dat de nagels niet liften of pellen terwijl de top-gel zorgt voor een blijvende hoogglans. Gelish wordt laag per laag uitgehard in een led-lamp. Afhankelijk van de gekozen behandeling duurt het plaatsen van een volledige set gemiddeld 45 minuten.

Gelish wordt afgeweekt op een gemakkelijke en snelle manier, zonder uw natuurlijke nagels te beschadigen. In schoonheidsinstituut Papillon de Beauté heb je keuze uit een 40 tal kleuren. Moest je liever een french hebben, kan dit ook.